Novo!!!KACIGE CMS

Novo!!!KACIGE CMS

KACIGE CMS

 

Sve CMS kacige su napravljene pomoću najnovijih hardvera i softvera koji omogućavaju simulaciju stvarnih okruženja svih elemenata kacige!

Dizajn je  povezan s tržišnim tendencijama, performansama i sigurnosti.

Brand i dalje kontinuirano donosi nove ideje i nova rješenja za strastvene vozače. Sve CMS zbirke su razvijene kako bi svaki trenutak vožnje prošao ugodno. Različiti modeli će ispuniti sve potrebe vozača!!!

Ispitivanja vršimo  u svim uvjetima,na svim cestama i vremenskim uvijetima, kako bi vozačima omogućili najbolje vozne trenutke!!!

Da bi se zajamčila sigurnost naših kupaca sve CMS kacige podnose se rigoroznim testovima kako bi se zadovoljilo stvarne standarde Europske kvalitete ECE 22-05 ovjerenu od najcjenjenijih laboratorijske IBSR u Belgiji. CMS kacige  premašju sve točke DOT i NBR-7471: 2001 uvrštenja

Cijene i modele potražite u rubrici Dodatna oprema za vozača/kacige!!


Cvajko-motori eksluzivni zastupnik i partner CMS-a

http://www.cms-helmets.com/Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se