Arai RX-7V Evo MVK Stars helmet, Vinales-5

Šifra: 2479

1.157,00 € / KOM



 
 
 
 
 
Arai RX-7V Evo MVK Stars helmet Vinales-5/kao na slici

Arai RX-7V Evo MVK Stars kaciga

Godine iskustva za vrhunsku kacigu! RX-7V predstavlja vrhunac Araijevog znanja, iskustva i stručnosti u tehnologiji kaciga. S potpuno novom PB-SNC² vanjskom školjkom, revolucionarnim VAS (Variable Axis System) sustavom vizira i značajno povećanim, glatkijim područjem oko sljepoočnica, RX-7V nudi novo mjerilo u premium segmentu kaciga.

Karakteristike:

PB SNC2 školjka: Super Fiber i druga posebna sintetička vlakna, s izvrsnim svojstvima rastezne čvrstoće i fleksibilnosti, razvijena od strane ARAI.
Difuzor tipa 12: novi difuzor tipa 12 je 20 mm dulji i ravniji za poboljšanje aerodinamike i radi s Air Wingom za povećanje stabilnosti. U usporedbi s prethodnim difuzorima tipa 10, učinkovitost usisnih lopatica novih difuzora tipa 12 povećana je za 19%.
Novi otvori za usis zraka ne samo da se mogu prilagoditi u tri položaja: zatvoreni, poluotvoreni i potpuno otvoreni, već doprinose i boljem brtvljenju koje smanjuje buku vjetra i ulazak vode.
Eco Pure Liner: potpuno uklonjivi unutarnji sustav podstava poboljšan je novim Eco Pure materijalom, koji pomaže u održavanju neutralne kiselosti blizu ljudske kože i ima antimikrobni učinak.
VAS V MV vizir: VAS MAX Vision vizir standardan je za pružanje bolje vidljivosti u svim godišnjim dobima i za sve vrste stilova vožnje.
Standardno opremljen prozirnim Pinlock umetkom protiv zamagljivanja, koji se može koristiti prema potrebi.
Periva unutarnja podstava
Dupli D prsten
5 godina ograničenog jamstva
Tehnički podaci:

Materijal: stakloplastika
Boja: Replika
Homologacija: ECE 22-06
Zatvaranje: Dupli D
Napomena: modeli RX-7V / RX-7RC / QV PRO imaju dodatnu veličinu skoljke , tablica veličina (cm) pomaknuta je za jednu veličinu L.
 
Trenutno na EU skladistu isporuka 7-10 Radnih dana.
Placanje po ponudi/avansno.
Nema povrata, osim ako se proba/preuzima u trgovini moguca je zamjena.



Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se